0

Artriti Reumatoid dhe shtatëzania

Në mënyrë befasuese, Artriti Reumatoid përmirësohet në 80% të rasteve tek femrat shtatëzëna. Ka të ngjarë të acarohet pasi lind fëmija. Ende nuk dihet përse ndodh kjo. Mund të nevojitet ndryshim i medikamenteve para mbetjes shtatëzënë dhe gjatë shtatëzanisë.

Gazeta Shëndeti Asked question
Add a Comment