0

Gjatë përdorimit të rregullt të kanabisit zhvillohet toleranca, kjo do të thotë që ta arrijë efektin e njëjtë personi doemos të merr sasi më të madhe. Personat e tillë janë të varur nga kanabisi psiqikisht dhe fizikisht. Nëse nuk kanë kanabis vjen deri te vuajtja fizike, shfaqen probleme me gjumin, ndjenjë frike, humbje të oreksit dhe mundime në bark. Këta simptoma humben për disa ditë, edhe pse problemet me gjumin mund të zgjasin më gjatë.

loading...
loading...
Asked question