Çka nënkuptojm më kariokinezë dhe çka me citokinezë?

204 viewsCitokineza Kariokineza
0

Kariokineza është ndarja e bërthamës ndërsa citokineza është ndarja e citoplazmës.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.