Çka paraqesin aberacionet strukturale dhe si ndahen ato?

0

Çka paraqesin aberacionet strukturale dhe si ndahen ato?

Aberacionet strukturale paraqesin ndryshime në strukturën e kromozomit. Ato ndahen në intrakromozomike dhe interkromozomike.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.