Çka paraqesin Nukleotidet ?

227 viewsBiologjiaNukleotidet
0
loading...

Çka paraqesin Nukleotidet ?

Nukleotidet paraqesin njesi monomere në vargjet e acideve nukleike.

Nukleotidet janë të ndërtuara nga baza azotike, molekula e sheqerit dhe grupi fosforik.

No tags for this post.

Related posts

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.