0

Çka përfshin Serumi ?

Serumi përfshin të gjitha proteinat që nuk përdoren në koagulimin e gjakut ; të gjitha elektrolitet, antitrupat, antigjenet, hormonet ; dhe çdo substancë ekzogjene (p.sh., barnat ose mikroorganizmat).

Gazeta Shëndeti Changed status to publish
Add a Comment