Çka përmbajnë yndyrat e përbëra ?

0
loading...

 

Çka përmbajnë yndyrat e përbëra ?

Yndyrat e përbëra, përveç acideve yndyrore dhe glicerinës, përmbajnë edhe atome te fosforit e të azotit.

No tags for this post.

Related posts

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.