Çka shkakton Kolesteroli i keq ?

0
loading...

Çka shkakton Kolesteroli i keq ?

Kolesteroli i keq depozitohet në muret e brendshme të enëve të gjakut duke shkaktuar arterosterozën dhe kështu mundëson rritjen e tensionit të gjakut duke dhënë infarktet e zemrës dhe të trurit.

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.