Ç’rëndësi ka transpiracioni për bimët?

267 viewsBiologjiaTranspiracioni
0
loading...

Transpiracioni ka rëndësi të madhe për bimët sepse mundëson qarkullimin e ujit dhe të kripërave minerale nëpër trupin e bimës dhe freskon bimën sidomos gjatë ditëve të ngrohta të verës.

No tags for this post.

Related posts

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.