Gjon Buzuku është:

131 viewsGjuha dhe LetërsiaGjon Buzuku
0
loading...

Gjon Buzuku është:

autori i librit të parë në gjuhën shqipe

autori i parë i letërsisë shqiptare

autori i shkrimeve të shenjta

Asked question
Add a Comment
Write your answer.