Gjon Buzuku ishte prift katolik por ndiqte parimet :

146 viewsGjuha dhe LetërsiaGjon Buzuku
0
loading...

e fesë katolike në përhapjen e besimit fetar

e përhapjes së shkrimeve të shenjta vetëm në gjuhën latine

e protestanizmit të përkthimit të shkrimeve të shenjta në gjuhën shqipe duke e shkruar atë me shkronja latine dhe shkronjate përbëra me disa shenja cirilike

Asked question
Add a Comment
Write your answer.