Kam vezore policistike, a ka rrezik të mos bëj dot fëmijë?

0
loading...

Kam vezore policistike, a ka rrezik të mos bëj dot fëmijë?

Është e vërtetë që sindroma e vezoreve policistike mund të ndikojë te periodat tuaja dhe në disa raste mund të shkaktojë edhe infertilitet, por jo gjithmonë. Mund të keni vezore policistike dhe të mos keni asnjë simptomë. Ajo që duhet të vini re në këtë rast janë aknet, cikli i parregullt dhe shtimi i qimevefytyrë apo trup.

No tags for this post.

Related posts

Asked question
Add a Comment
Write your answer.