Ku dhe kur lindi Migjeni?

274 viewsBiografiaGjeni Ind Indi Migjeni
0

Migjeni lind më 13 Tetor 1911, në .

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.