0

Dallimi në mes të bimëve të ulëta dhe bimëve të larta është se bimët e ulëta nuk i kanë mirë të diferencuara organet bimore: rrënjën, kërcellin dhe gjethin, ndërsa bimët e larta këto organe i kanë mirë të diferencuara.

Gazeta Shëndeti Asked question
Add a Comment