0

Ku gjendet Mëlçia ?

Mëlçia është një organ i butë me strukturë të njëtrajtshme dhe gjendet kryesisht në anën e djathë të pjesës se sipërme të hapësirës së barkut.

Gazeta Shëndeti Changed status to publish
Add a Comment