Ku janë të përhapura pyjet tropikale?

204 viewsEkuatori Pyjet Pyjet tropikale Yjet
0

-Pyjet tropikale janë të përhapura në të dy anët e ekuatorit. Kryesisht në Afrikë dhe Amerikën Jugore.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.