Ku janë të vendosura mushkëritë ?

0
loading...

Ku janë të vendosura mushkëritë ?

Mushkëritë janë të vendosura në hapësirën e kraharorit mbi diafragmë dhe anash membranës së perikardit. Mushkëritë, në lartësi shkojnë deri në afërsi të klavikulës, ndërsa në pjesën e poshtme janë të kufizuara nga muskuli diafragma, që ndan hapësiren e kraharorit nga ajo abdominale.

Pyetje të ngjashme
No tags for this post.

Related posts

Asked question
Write your answer.