Ku kultivohet Preshi ?

128 viewsPemët dhe perimetPreshi
0
loading...

Ku kultivohet Preshi ?

Preshi kultivohet kryesisht në Azinë e Vogël, ku ka dhe origjinën e vet, si dhe në Shtetet e Pellgut të Mesdheut. Preshi i freskët përmban shumë lëndë ushqimore me vlera të larta biologjike, fiziologjike, dietetike e mjekësore për organizmin e njeriut.

No tags for this post.

Related posts

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.