0

Diabeti mund të jep ndërlikime në sy, këmbë, zemër, veshka dhe në tru, kështu që sa më i vjetër diabeti dhe sa më i lartë të jetë niveli i sheqerit në gjak, aq me të shpeshta dhe të rënda janë ndërlikimet.

loading...
loading...
Asked question