0

Ku prodhohen trombocitet dhe eritrocitet?

Trombocitet dhe pllakëzat e gjakut prodhohen vazhdimisht nga palca e eshtrave.

Shih edhe :  Eritrocitet

Trombocitet

Leukocitet

Gazeta Shëndeti Changed status to publish
Add a Comment