0

Ku punon Dr. Anita Syla Lokaj Oftalmologe ?

QKUK Klinika e Syve, Prishtinë Eye Hospital, Dragodan Prishtinë
E Hënë – E Premte 07:00-14:00 QKUK, E Hënë – E Premte 14:00-16:00, E Shtunë 08:00-13:00, Eye Hospital.
Trajton sëmundjet e ndryshme të syrit, operimin e kataraktes, pterygiumit, injektimet intravitreale, egzaminimet e fëmijëve të lindur para kohe për sëmundjen ROP. Dhe të gjitha egzaminimet e detajuara oftalmologjike.

 

Gazeta Shëndeti Changed status to publish
Add a Comment