0

Ku punon Dr. Anita Syla Lokaj (Oftalmologe) ?

Kontakt ose numri i telefonit: 044 756 682

 

Trajton sëmundjet e ndryshme të syrit, operimin e kataraktes, pterygiumit, injektimet intravitreale, egzaminimet e fëmijëve të lindur para kohe për sëmundjen ROP. Dhe të gjitha egzaminimet e detajuara oftalmologjike.

Gazeta Shëndeti Changed status to publish
Add a Comment