0

Ku punon Dr. Fidan Berisha (Reumatolog) ?

Kontakt ose numri i telefonit: 044 134 138

 

Diagnostikon dhe trajton sëmundje si: Osteoartritet Artritin rheumatoid Artritin psoriatik Artritin reaktiv Lupusin (Lupus eritematoz sistemik) Polimialgjinë Reumatike Fibromialgjinë Syndromen e lodhjes keonike Skleroderminë Sklerozën sistemike progresive Miozitet Miopatia inflamatore Sindromi Sjogren Spondiliti ankilozues Sarkoidozen Vaskulitet Gigtin Pseudogihti Sëmundja e Paget Osteoporoza Spondiloartropatitë Sindromi antifosfolipid etj.

Gazeta Shëndeti Changed status to publish
Add a Comment