Ku shtrihet Evropa ?

0
loading...

Ku shtrihet Evropa ?

Europa shtrihet nga Arktiku në veri deri në detin Mesdhe në jug, si dhe nga Oqeani Atlantik në perëndim deri te Malet Urale (Rusi) në lindje. Ka shumë lumenj, liqene dhe vargmale.

Asked question
Add a Comment
Write your answer.