Kur dalin dhëmbët e qumështit ?

0
loading...

Kur dalin dhëmbët e qumështit ?

Dhëmbët e Qumështit fillojnë të dalin zakonisht gjatë periudhës gjashtë deri në tetë muajshe tek foshnjat ku së pari dalin dhëmbët e poshtëm prerës gradualisht të tjerë deri në moshën dy vjet e gjysmë.

Dhjetë dalin në nofullën e sipërme dhe dhjetë në nofullën e poshtme,pra në total 20.

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.