Sat. Aug 13th, 2022

Kur fillon dhe kur mbaron Dimri ?

© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
0
0

loading…


Dimri në gjysmërruzullin verior fillon me 22 dhjetor e mbaron me 21 mars.

Pyetje të ngjashme
No tags for this post.

Related posts

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.

Gazeta Shëndeti Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.

You cannot copy content of this page