Kur fillon dhe kur mbaron Vjeshta ?

0
loading...

Kur fillon dhe kur mbaron Vjeshta ?

Në hemisferën veriore ekuinoksi i vjeshtes fillon më 23 shtator, dhe mbaron më 21 dhjetor.

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.