0

Për një tuberkuloz ngjitës mushkërie, nëse sëmundja e mushkërisë ka për- paruar aq shumë sa personi i sëmurë nxjerr gjatë kollitjes (si dhe teshtitjes) bakterie tuberkulozi. Vetëm në këtë fazë të sëmundjes personi i sëmurë mund të transmetojë tuberkulozin dhe të infektojë njerëz të tjerë

Gazeta Shëndeti Asked question
Add a Comment