Kur mund të bëhet paranoja deluzion ?

125 viewsPsikiatriaDeluzionet Deluzioni
0
loading...

Kur mund të bëhet paranoja deluzion ?

Paranoja mund të bëhet deluzion, kur mendimet dhe besimet e paarsyeshme bëhen aq të fiksuara saqë asgjë nuk mund të bindë një person se ajo që ata mendojnë apo ndjejnë nuk është e vërtetë.

No tags for this post.

Related posts

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.