Kur mund të bëhet testi i shtatzanisë?

0

Kur mund të bëhet i shtatzanisë?

Ju mund të bëni një test shtatzanie që në momentin e parë që keni një vonesë cikli dhe dyshoni se jeni shtatzanë, ose edhe rreth dy javë (14 ditë) pasi keni pasur një marrëdhënie seksuale të pambrojtur. Megjithatë është në gjendje të nxjerrë në pah prezencën e hormonit të shtatzanisë edhe nëse ai është në përqëndrim të ulët, pra ju mund ta kryeni atë edhe 2-4 ditë para ditës së menstruacioneve, por për të marrë një rezultat të besueshëm të një test shtatzënie duhet të bëhet pas 3 ose 4 ditësh nga data në të cilën duhet të vinte cikli i menstruacioneve. Nëse përgjigjja është negative, duhet të përsëritet përsëri një javë më vonë.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.