Kur ndodh fekondimi?

223 viewsFekondimi
0
loading...

Fekondimi ndodh me hyrjen e spermatozoidit në qelizën vezë dhe fuzionohet në të dy gjenomet.

No tags for this post.

Related posts

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.