Kur nis të shfaqet Narkolepsia?

71 viewsPsikiatriaNarkolepsia
0
loading...

Kur nis të shfaqet Narkolepsia?

Narkolepsia fillon zakonisht në adoleshencë dhe prek në të njëjtën mënyrë të dy gjinitë. Prevalenca e kësaj patologjie është e ngjashme me atë të sëmundjes së Parkinsonit dhe sklerozës së shumëfishtë. Sipas studimeve të ndryshme të kryera në këtë drejtim, vlerësohet se narkolepsia prek 1 në 3000 njerëz.

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.