Kur paraqitet rritja e numrit të Bazofileve?

0

e numrit të bazofileve apo bazofilia paraqitet te: infeksionet virusale, urtikaria, miks-edemat, pas hemolizës dhe largimit të shpretkës.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.