Kur paraqitet rritja e numrit të Eozinofileve?

0

e numrit të eozinofileve apo eozinofilia paraqitet te: astma, alergjitë, urtikaria, ekzemat, rrezatimi, gjatë rikuperimit nga infeksionet.

Eozinofilia-mialgia është sindromë e cila karakterizohet me dhembje në muskuj dhe nyje, rritje të temperaturës, ekzantemë në lëkurë, ënjtje të
duarve dhe eozinofili.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.