0

Leukocitet, Rritja e leukociteve, Leukocitet dhe rritja e tyre

Rritja e numrit të leukociteve paraqitet kur kemi infeksion bakteror

loading...
Pyetje të ngjashme
(Visited 1 times, 1 visits today)
loading...
Changed status to publish