Kur shqetësimi bëhet problem?

215 viewsMorali Shqetësimi
0

gjithë shqetësohen në një farë mase, dhe të menduarit përpara mund të na ndihmojnë të planifikojmë dhe ta përballojmë. Nuk ka asnjë shqetësim ‘të duhur’. Ne themi se shqetësimi bëhet kur ju ndalon të jetoni jetën që dëshironi të jetoni, ose nëse ju lë të ndjeheni të demoralizuar dhe të rraskapitur.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.