Kush e kompozoi muzikën e Himnit Kombëtar Shqiptar ?

185 viewsGjuha dhe LetërsiaHimni
0
loading...

Muzika e Himnit Kombëtar Shqiptar është kompozuar nga Ciprian Porumbesku (kompozitor rumun).

No tags for this post.

Related posts

Asked question
Add a Comment
Write your answer.