Kush e shkaktoj Tuberkulozin ?

192 viewsPulmologjia
0
loading...

Tuberkulozi është një sëmundje ngjitëse që shkaktohet nga bakteria Mycobacterium tuberculosis dhe ai shfaqet zakonisht në mushkëri.

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.