Kush e shkakton Tuberkulozin?

447 viewsTuberkulozi
0
loading...

Kush e shkakton Tuberkulozin?

Answered question
Add a Comment
0
loading...

Tuberkulozi është një sëmundje ngjitëse që shkaktohet nga bakteria Mycobacterium tuberculosis dhe ai shfaqet zakonisht në mushkëri.

Changed status to publish
0
loading...

Tuberkulozi është një sëmundje ngjitëse që shkaktohet nga bakteria Mycobacterium tuberculosis dhe ai shfaqet zakonisht në mushkëri.

Changed status to publish
Write your answer.