0

Dark Web eshte pjesa e panjohur e internetit ku shume kriminele e perdorin per aktivitetet e tyre.

loading...

Por, ndoshta nuk e di qe Dark Web eshte krijuar ne vitet ’90 nga ushtria Amerikane si nje menyre e sigurte komunikimi.

Edhe sot qeveria Amerikane hedh miliona dollare cdo vit ne kete projekt sepse akoma perdoret nga ushtria dhe agjencite e inteligjences.

Pyetje të ngjashme
(Visited 1 times, 1 visits today)
loading...
Asked question