Kush e shpiku Rezonancën Magnetike ?

0

Kush e shpiku Rezonancën Magnetike ?

Tashmë e përdorur si një mjet shumë efiçient dhe i saktë diagnostikues në mjekësi, rezonanca manjetike u shpik fillimisht nga mjeku amerikan Isidor Rabi, në vitin 1938. Ai mori Çmimin n Fizikë për këtë zbulim, në vitin 1944.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.