Kush e zbuloi letrën ?

0

Kush e zbuloi letrën ?

Ndonëse në botën e Mesdheut dhe Amerikën parakolumbiane ekzistonin pararendës si papiruset, këto materiale nuk janë letër e vërtetë. Procesi i parë i bërjes së letrës u dokumentua në Kinë gjatë periudhës së Hanëve Lindorë.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.