Kush e zbuloi Printerin ink-jet ?

0

Kush e zbuloi Printerin ink-jet ?

Printeri ink-jet

inxhinier i punësuar në firmën Kanon, ka zbuluar procesin e ri, kur rastësisht mbështeti rastësisht një copë hekuri të nxehtë afër lapsit kimik. Lapsi ka reaguar pas disa çasteve dhe ka filluar të lëshojë ngjyrën – dhe printeri ink-jet është zbuluar.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.