Kush e zbuloi strukturën e molekulës së ADN-së?

0

Kush e zbuloi strukturën e molekulës së -së?

Strukturën e molekulës së -së e zbuluan J. Wotson dhe F. Crick.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.