0

Kush është Kirurg Abdominal në Kamenicë ?

Kirurg Abdominal në Kamenicë është Dr. Arbër Morina.

Kontakti ( numri i telefonit)

Mob. +383 49 600 022

 

 

Kryen këto shërbime:

-Vizita specilistike kirurgjike

-Ultrasonografinë e abdomenit

-Trajtimin kirurgjik bashkëkohor të hernieve të murit të abdomenit

-Trajtimin kirurgjik laparoskopik i kolecistes dhe apendicitit

-Trajtimi kirurgjik i patologjive të traktit të sipërm dhe të poshtëm gastrointestinal

-Trajtimi kirurgjik i patologjive të mëlçisë, shpretkës, rrugëve biliare dhe pankreasit

Trajtimi kirurgjik i urgjencave abdominale etj

-Syneti

-Ekzaminime endoskopike diagnostike dhe terapeutike (Gastroskopi, Kolonoskopi, Biopsi, Polipektomi, Largim te trupave te huaj nga trakti gastrointestinal, Ndalja e gjakderdhjeve gastrointestinale me metoda endoskopike etj.)

-ERCP (Largim endoskopik i gurëve nga rrugët biliare, Stentim biliar, biopsi etj)

Kontakti ( numri i telefonit)

Mob. +383 49 600 022

 

Gazeta Shëndeti Changed status to publish
Add a Comment