0

Kush është Kirurg në Ferizaj ?

Kirurg Abdominal (Kirurg i barkut, Kirurg i Përgjithshëm, kirurg që bën operacione të barkut) në Ferizaj është :

Dr. Skender Shabani – numri i telefonit ose kontakti: +383 44 137 096

Dr.Imri Vishi – numri i telefonit ose kontakti:+383 44 128 430

Dr.Sylejman Metushi – numri i telefonit ose kontakti: +383 44 166 402

Dr. Riza Idrizi – numri i telefonit ose kontakti:+383 44 121 678

Dr.Ragip Bytyçi – numri i telefonit ose kontakti: +383 44 136 582

Dr. Fadil Elezi – numri i telefonit ose kontakti: +383 44 164 876

Dr. Arben Ademi- numri i telefonit ose kontakti: +383 44 172 527

Dr. Agon Bislimi – numri i telefonit ose kontakti: +383 45 587 392

 

Këta Kirurgë të Përgjithshëm dhe Abdominalë kryejnëç këto shërbime :

– vizita kirurgjike specialistike ( pastrime plagësh , heqje penjësh)

– biopsi

– heqje masash yndyrore (gunga në trup )

– syneti

– operacine me laparoskop ( laser ) , gurët në idhëz dhe zorrën qorre .

– hernie ( killat , bruhi ).

– herniet post operative

– plastikat e barkut

– cistat e ndryshme

– tumoret ( kanceret ) e ezofagut

– kanceret e lukthit

– kanceret e zorrës së hollë

– kanceret e zorrës së trashë

– kanceret e tjera në barkë

– operacionet e melçisë

– operacionet e shpretkës

– operacionet e pankreasit .

dhe shumë  e shumë  intervenime tjera urgjente dhe të  planifikuara .

Gazeta Shëndeti Changed status to publish
Add a Comment