0

Kush është Kirurg për Syneti në Ferizaj ?

Kirurg për Syneti në Ferizaj është Kirurgu Dr.Agon Bislimi  nr.kontaktues 045 587 392

 

 

 

Fjalët kyçe: Syneti për fëmijë dhe të rritur, Synet Ferizaj, Syneti Ferizaj, Operacione Synet Ferizaj, Kirurg syneti Ferizaj

Gazeta Shëndeti Answered question 23 seconds ago
Add a Comment