Kush i shkroi vargjet e Himnit Kombëtar Shqiptar ?

222 viewsGjuha dhe LetërsiaAsdreni Himni
0
loading...

Vargjet e Himnit Kombëtar Shqiptar janë shkruar nga poeti Aleksandër Stavre Drenova (Asdreni).

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.