Kush i shkroi vargjet e Himnit Kombëtar Shqiptar ?

171 viewsGjuha dhe LetërsiaAsdreni Himni
0
loading...

Vargjet e Himnit Kombëtar Shqiptar janë shkruar nga poeti Aleksandër Stavre Drenova (Asdreni).

No tags for this post.

Related posts

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.