0

Ne vitin 1973 Ralph Steinman zbuloi qelizat dendritike. Dhe ky zbulim ndryshoi fushen e imunologjise. [12]

loading...

Ne vitin 2007, ai u diagnostikua me kancer te pankreasit.

Nje semundje vdekjeprurese qe vret 4 nga 5 paciente ne vit.

Zbulimi qe beri si edhe ndihma qe mori nga koleget e tij mundesuan qe ai te jetonte edhe per 4.5 vjet te tjera.

Gjate kesaj kohe ai ishte ne gjendje te jepte mesim, te udhetonte, dhe te punonte ne laboratorin e tij.

Ai vdiq ne vitin 2011, tre dite para se te merrte lajmin se fitoi cmimin Nobel.

Pyetje të ngjashme
(Visited 1 times, 1 visits today)
loading...
Asked question